• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
Umre ödüllü siyer sınavı birincisi Adıyaman`dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenlediği Umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda dereceye girenler açıklandı. Adıyaman`dan Ayşe Nur Aydın, 2. Kategoride birinci gelerek Umreye gitmeye hak kazandı.

Umre ödülünü kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Ayşe Nur Aydın, sınav birinciliğini beklemediğini söyledi. Siyer sınavına kardeşi Fatma Nur Aydın isimli ikiz kardeşiyle hazırlandıklarını belirten Aydın, kardeşinin de bilgisayar kazandığını ifade etti.

Aydın, “Öncelikle Bu gibi etkinlikleri düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu`na teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Ben sınava hazırlanırken annem ve babamdan yardım aldım. İkizim olan Fatma Nur ile beraber çok çalıştık ve Rabbim umreyi nasip etti bana, kardeşim Fatma Nur`a ise bilgisayar hediye edildi çok mutluyuz Rabbim kutsal topraklara gitmeyi herkese nasip etsin ‘` dedi.

Fatma Nur Aydın ise duygularını şöyle dile getirdi: “Peygamber Sevdalıları Platformu`na teşekkür ediyorum. Ayşe Nur ile beraber çok çalıştık ve Rabbim bize güzel ikramlarda bulundu. Siyer sınavı yarışması kaybedeni olmayan bir yarışmadır bütün herkesi bu gibi etkinliklere bekliyoruz rabbim herkesten razı olsun.”

Kızlarının sınavda başarılı oldukları için onlarla gurur duyduğunu dile getiren anne Münevver Aydın ise, “15 gün oldu umreden geleli ve bu mutlu haberi aldığımda kızlarımın da kutsal topraklara gideceğini duydum ve çok sevindim. Rabbim emeği geçen tüm Müslümanlardan razı olsun. Çok güzel bir yarışma ve kaybedeni olmayan bir yarışma.” şeklinde konuştu. (Ömer Faruk Aydın- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir