• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
Rahmeteli`nden Depremzedelere Et Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Kurulduğundan bu yana vatandaşa yönelik yardımlarına aralıksız devam eden Rahmetli Gıda Bankası Derneği, bu çalışmalarına her gün yenisin ekliyor. Depremzedelerin eksikliklerini gidermek için çalışmalarını sürdüren Rahmeteli Gıda Bankası, Şimdi de vatandaşa yönelik et yardımında bulunarak onlarca ailenin yüzünü bir kez daha güldürdü.

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, iki adet adağın etini dağıtmak üzere Rahmeteli Gıda Bankası Derneği`ne teslim etti. Dernek aracılığıyla mağdur vatandaşa et yardımında bulunan gönüllü vatandaş, yaptığı yardımın yerine gitmesi konusunda şüphesi olmadığını vurguladı.

Bu yöndeki çalışmalarını devam ettireceklerini belirten dernek yetkilileri, "Mağdur vatandaşa yardımda bulunmak bizim işimiz. Bu şekilde hem insanların gönlünü kazanıyoruz hem de yardımlarımızı yapıyoruz" diye belirtiler.

Kendilerine teslim edilen etin adil bir şekilde depremzede vatandaşlara dağıtıldığını belirten dernek yetkilileri, 1.5 kilogram olarak paketledikleri etleri 40 aileye dağıttıklarını ifade ettiler.
 
Burhan Teke - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir