• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
Bitlis`te buzlanma nedeniyle TIR`lar yola devrildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün sabah saatlerinde yollarda oluşan buzlanma nedeniyle Bitlis- Diyarbakır Karayolu`nun 5`inci kilometresindeki Arıcılık mevkiindeki üç ayrı noktada kaza meydana geldi.

Batman`dan Hakkari Yüksekova`ya gitmekte olan 06 FA 5160 plakalı tanker, kayarak takla attı. Takla atan tankerden yola serpilen yakıtın etrafa dağılmaması için önüne kumdan set çekildi.

Diğer bir kaza ise aynı mevkide meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 61 K 0921 ile 47 KB 438 plakalı iki TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Diğer bir kaza ise Baykan istikametinden Bitlis istikametine doğru giden 13 J 136 plakalı yolcu minibüsü ile TIR`ın çarpışması sonucu meydana geldi. Bu kazada da ölü ve yaralı olmazken, olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Olay yerine gelen Karayollarına ait iş makineleri ve vinçler kaza yapan TIR`ları yoldan çıkarmak için çalışma başlattı. Kaza nedeniyle saatlerce kapanan Bitlis- Diyarbakır Karayolu, araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. (Şükrü Tontaş- İLKHA) 




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir