• DOLAR 32.604
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2410.965
  • ...
Yatırım, Destek ve Bilgilendirme Paneli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından koordine edilen ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Kredi Garanti Fonu (KGF) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) `nın iş birliği ile "Yatırım Destek ve Bilgilendirme" paneli düzenlendi. Saat: 13.00`da Batman Belediyesi Konferans Salonunda yapılan panele işadamları, esnaflar, STK temsilcileri ve odalar temsilcileri katıldı.

Yatırımcıları bilgilendirmeyi amaçlayan panelin Moderatörlüğünü BATSO Başkanvekili M.Salih Yıldız`ın yaptı. panele konuşmacı olarak KGF Batman Şube Müdürü İzzettin Yavuz, Batman İŞKUR Müdürü Ali Yıldız, SGK il Müdürü Sefa Tatlısu, Batman KOSGEB Müdürü Gökhan Doğan, DİKA Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kadir Öz katıldılar.

Panelin açılış konuşmasını BATSO başkanı Osman Nasıroğlu yaptı. Batman`ın ekonomisi ve BATSO`nun çalışmalarından bahsettiği konuşmasında, "Her şeyden önce bölgemizin öncelikli ihtiyacı olan barış, kardeşlik ve huzur ortamı olmadan ticaretin arzulanan düzeyde olması mümkün değildir. Ticaret olmadan yoksulluk başta olmak üzere sosyal sorunlarda çözülemez ve zenginlikte olmaz" dedi.

Daha sonra konuşmacılar sırayla kurumlarının çalışmalarını anlattılar. Program soru-cevap bölümüyle sona erdi.

M. Sait Çelik - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir