• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
Nusaybin`de yollar köstebek yuvasına döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir çok yolun kapalı olduğu Nusaybin ilçesinde açık olan yollar da adeta köstebek yuvasına dönüşmüş durumda. Çukurlardan köstebek yuvasına dönen yollara duyarsız kalan belediyeye halk tepki gösterdi.

Özellikle kentin en işlek caddelerinde oluşan çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar ise cadde ve sokaklarda oluşan çukurların onarılmamasına tepki göstererek, sürücülerin çukurlara girmemek için adeta direksiyonda cambazlık yapar hale geldiğini ifade ettiler.  

Nusaybin'de kazılan  çukur ve kurulan barikatlardan dolayı 6 mahalle araç trafiğine kapanmış durumda. Bu yollardan bir tanesi ise yeni şehir mahallesinde bulunan Reyhan sokak. Dört mahalleyi bir birine bağlayan Çağ Çağ Caddesinin güvenlik gerekçesiyle araç geçişlerine   kapatılmasının ardından  yaklaşık 3 aydır,  dört mahalleye gitmek isteyen ve şehir içi ticari araçları ile  köylere giden tüm araçlar  ilçe çıkışına gitmek için  Yenişehir ve  Reyhan Sokak güzergahını kullanmak zorunda kalıyor.

Bakımsız kalan yolda  büyük çukurlar ve engebeler oluşması nedeniyle birçok araçta maddi hasar meydana getirirken, belediye yetkilileri herhangi bir  bakım yapmaması,   halktan tepkiye neden oluyor.   (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir