• DOLAR 32.53
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2429.007
  • ...
israil HAMAS`a Boyun Eğdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Direnişin füzelerinin işgal rejimine HAMAS`ın stratejisini kabul ettirdiği belirtiliyor.
 

siyonist istihbaratına yakınlığıyla tanınan Debka internet sitesi, Gazze’deki son gelişmelerde HAMAS hareketinin başarı sağladığını, son çatışmalarda HAMAS’ın stratejisini işgal ordusuna kabul ettirdiğini ve işgal yönetiminin direniş füzelerine dayanamadığından HAMAS hareketine boyun eğdiğinin kulislerde konuşulduğunu yazdı.

Debka, işgal yönetiminin Gazze’ye yönelik operasyonlarını durdurmasına karşılık direnişten Askalan gibi uzak mesafedeki yerleşim birimlerine Grad füzeleri gibi uzun menzilli füzeler atmamasını istediğini kaydetti.

Haberde ayrıca, ateşkesin devreye girmesiyle işgal ordusunun operasyonlarını durdurduğu buna mukabil HAMAS ve İslamî Cihad’ın da Askalan, Aşdod gibi uzak yerleşim birimlerine füze atmak yerine En-Nakab gibi yakın yerlere kısa menzilli füzeler atmayı sürdürdüğü belirtildi.

“Huzur ve sükûnet bulmak isteyen siyonistler Finlandiya, Polonya veya başka yerlere gitsin, çünkü buralarda huzur var” diyen siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak’a ağır eleştiriler yönelten internet sitesi, Barak’ın daha önce hiçbir siyonist bakanın cesaret etmediği şeylere yeltendiğini yazdı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir