• DOLAR 32.565
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2430.476
  • ...
Bakan Müezzinoğlu Gaziantep`te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep`e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilk olarak Gaziantep Valiliğini ziyaret etti. Burada kısa bir açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu, bölgedeki illerin sağlık yöneticileri ile yapılacak toplantıda sınır illerindeki Suriyeli sığınmacılar başta olmak üzere ve sağlıktaki sorunlar ile yatırımları ele alacaklarını söyledi.

Bugün öğle saatlerinde Gaziantep`e gelen Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak Gaziantep Valiliği`ni ziyaret ederek valilik şeref defterini imzaladı.

Burada kısa bir açıklama Müezzinoğlu, “Öncelikle Suriyeli misafirlerimizin bundan sonraki süreçte sağlık hizmetleri ile ilgili yol haritalarını belirlemek, gerekse bölgedeki sağlık yatırımlarımızı ve hekim ile sağlık çalışanlarımızın sorunlarını gözden geçirmek ve sağlık alt yapısı ile yapacağımız programları ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta yine aynı değerlendirmeyi Diyarbakır`da bölgedeki 6 ilimizle yapmıştık. Bu günde bu toplantıyı Gaziantep`te yapacağız.” dedi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya`da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu`nun Gaziantep ziyaretinden duyduğu memnuiyeti dile getirerek, Bakan Müezzinoğlu`nun Gaziantep`teki programı ile ilgili bilgi verdi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir