• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Diyarbakır Valisi STK`larla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, bölgede yaşanan olayları değerlendirmek üzere kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kentteki 34 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığı toplantıda, başta şiddet olayları olmak üzere, yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Şehirde faaliyet gösteren İslami STK temsilcileri ile bir araya gelen Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, yaşanan sıkıntıları kısa zamanda atlatılmasını ve Diyarbakır`da yeniden huzurlu günlere kavuşmasını temenni etti.

Davete katılanlara teşekkür eden Vali Aksoy, “Diyarbakır`da zaman zaman sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelerek onların düşünceleri varsa onları paylaşmak,  bizlere önerileri varsa onları almak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün, aynı amaçla bir araya geldik. Diyarbakır 33 ayrı medeniyete ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlerin izlerini bugüne kadar taşımış kadim bir şehir. Tarihte birçok farklı inanç ve grupları bir arada tutan, hoşgörü ve barış içerisinde yaşayan bir kent. Diyarbakır`ımızın bu huzur ve barışının bundan sonraki süreçte de aynı noktada devam etmesi hepimizin ortak amacı ve temennisi. Umuyorum ki bu belirli sıkıntılar kısa zaman da atlatılır ve Diyarbakır huzurlu günlerini tekrar yaşamaya devam eder. Toplantımızın Diyarbakır`ımıza da hayırlı sonuçlar vererek güzel önerilerle gerçekleştirilmesini umuyorum.” dedi.

Toplantı, Vali Aksoy'un konuşmasının ardından basına kapalı devam etti. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir