• DOLAR 32.491
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2485.47
  • ...
`Kahrolsun İsrail``: `Mavi Marmara`ya Saldırdığı İçin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA-Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 224. Basın açıklamasını Kayalı Parkta gerçekleştirdi. Açıklama metnini platform adına Ersoy Kağnıcıoğlu okudu.

Kayseri de kahrolsun İsrail demelerinden dolayı yargılanmaları başlayan gençlere değinen Kağnıcıoğlu, "Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde Kayseri KASKİ Spor ile, İsrail`in Maccabi Bnot takımları arasında oynan Euro CUP kadınlar basketbol müsabakası sırasında Filistin bayrakları açtıkları ve yine hep `Kahrolsun İsrail` şeklinde slogan attıkları için 30 genç hakkında ` Din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözeterek hakaret` suçlamasıyla dava açıldı. Söz konusu davada 30 genç sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair Kanun`un 14/2 ve TCK`nin 53/1 maddelerinden 1 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaktadır.`` dedi.

 

Siyonist rejime kahrolsun demek hangi mezhep farkına hakaret olduğunu ifade eden Kağnıcıoğlu,`` Siyonist rejime kahrolsun demek hangi dine, hangi dile, hangi ırka, hangi etnik kökene, hangi mezhep farkına hakaret demektir. Yukarıda sayılan unsurlarla bir rejim nasıl bir tutulabilir? Terörist İsrail rejimi bir ırkın adı değildir. Bu görüş İsrail oğulları ırkından, Yahudi dininden olan kimseler tarafından da kabul edilmektedir. Devletlerin isimleri ırkı ve dini çağrıştırsa da asla bir ırkla ve dinle aynı kabul edilemez.`` şeklinde konuştu.

Yetkilileri görev başına davet eden Kağnıcıoğlu,``
"Kahrolsun İsrail``: Mescid-i Aksaya ve kutsallara saldırdığı için
"Kahrolsun İsrail``: Peygamberleri ve Salihleri öldürdüğü için
"Kahrolsun İsrail``: Kendi din ve ırkından olmayanları aşağı gördüğü için
"Kahrolsun İsrail``: Bebekleri ve sivilleri katlettiği için
"Kahrolsun İsrail``: Filistin topraklarını işgal ettiği için
"Kahrolsun İsrail``: Özgürlük mücadelesi verenlere savaş açtığı için
"Kahrolsun İsrail``: Mavi Marmara`ya saldırdığı için
"Kahrolsun İsrail``: Kahrolmasını gerektirecek her şey yaptığı için

Biz, yukarıda adı geçen maddenin sınırları İsrail`e kahrolsun demeyi gerektiriyorsa bu suçu taammüden, bile bile işliyoruz ve bunu inancımızın bir gereği sayıyoruz aynı suçu işlemiş olmaktan dolayı onur duyuyoruz ve tekrar ediyoruz. ``Kahrolsun İsrail``, ``Kahrolsun İsrail``, "Kahrolsun İsrail`` dedi.

M. Sait Adiyaman-İLKHA
 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30798.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30799.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/30800.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir