• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
“Halkın selameti HÜDA PAR`ın programıyla olur”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bitlis`e geldi. Bölge halkının son yaşanan çukur siyaseti ve devlet ile örgüt arasında yaşanan çatışmadan dolayı iki ateş arasında adeta sıkıştığına dikkat çeken Aydın, mazlum halkın kurtuluş ve selametinin ancak HÜDA PAR`ın parti programının uygulanmasıyla giderilebileceğini belirtti.

Parti il binasında, İl ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Aydın, bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar üzerine teşkilatlarını bilgilendirdi.

İslam coğrafyasında yaşayan mazlum halkların içinde bulunduğu durumu değerlendiren Aydın, bu zulümden kurtulmanın ancak izzetli bir duruş ile mümkün olacağının altını çizdi.

 “Halkımız iki ateş arasındadır”

Bölgede süregelen huzursuzluğun her geçen gün artarak devam ettiğini ve halkın, hak etmediği bir duruma maruz kaldığını ifade eden Aydın, “HÜDA PAR olarak bize düşen görevlerin neler olduğunu tespit ederek çalışmaya gayret ediyoruz. İki ateş ve cendere arasında kalan bu mazlum halkın dertlerine derman olmak,  halkın güvenle gölgesine sığınacağı bir ağaç olmak ve bu halkın sahipsiz olmadığını ortaya koymak için bilinçli ve şuurlu bir şekilde, sağlam adımlarla yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Bölge halkının kurtuluşunun ve selametinin ancak HÜDA PAR`ın parti programı çerçevesinde mümkün olacağını belirten Aydın, Cumhuriyet tarihinden bu yana kurulan partilerin içerisinde ilk kez vahyi, İslam`ı ve öze dönüşü esas alan ve bunu deklare eden partinin HÜDA PAR olduğuna dikkat çekti.

Kendilerine büyük işler düştüğünün bilincinde olduklarını ifade eden Aydın sözlerine şöyle devam etti: “Bir ekip çalışmasıyla bu halkın ıslahı ve ihyası için gayret sarf edeceğiz. Bize düşen, kendimizi bu doğrultuda adapte etmek ve daha iyi hizmet etmek için parti programımızı en iyi şekilde idrak etmektir.”

“HÜDA PAR`ın Programı, herkesi ve her kesimi kucaklayan bir programdır”

Parti programlarının her kesi ve her kesimi kapsayan ve halkın iradesine ve fıtratına hitap ettiğini belirten Aydın, parti programlarının hazırlık aşaması ve dikkat ettikleri hususlar hakkında da bilgi verdi.

Aydın, “Programda etnik ve dini yapısı ne olursa olsun İslam`a ve İslami şiarlara saldırı yapılmadığı sürece, dünya görüşüne bakılmaksızın her insanın hakkı güvence altına alınmıştır. Bu yüzden yükümüz ağır, işimiz çoktur.” dedi.

Halkın oylarına talip olan kimi siyasetçilerin, emellerine ulaştıktan sonra halkın derdi ile dertlenmeyi bir tarafa bıraktığını belirten Aydın, tüm bu yanlış anlayış ve uygulamaların aksine kendilerinin halkın maddi refahının yükseltilmesi ile beraber manevi zenginliğini de sağlamak için daha çok gayret etmek zorunda olduklarının bilincinde olduklarının altını çizdi.

 “HÜDA PAR, siyasetin dilini değiştirdi”

Siyaset arenasında HÜDA PAR`ın varlığının artık hissedilir bir eşiğe geldiğinin görülmesi gerektiğini belirten Aydın, “Siyasetin merkezinde olmazsak bile yaptığımız çalışmalar neticesinde bazı değişimlerin olduğunu toplum olarak görüyoruz. Ortaya koyduğumuz ahlaklı ve dürüst siyasetle, kaygan ve çirkefleşmiş olan bu zeminde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ahlaklı ve dürüst bir siyasetle halkımızın ıslahı, dünya ve ahret saadeti için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir