• DOLAR 32.507
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2423.52
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 24 Aralık Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Baraj 100 Milyonlarca Doları Yok Edecek`
Doğa Derneği, UNESCO Dünya Mirası ilan edilmesi halinde Hasankeyf ve Dicle Vadisi`nin Kapadokya gibi yılda 100 milyonlarca dolara ulaşan bir turizm geliri getireceği kaydedildi. Doğa Derneği, Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM) raporuna göre Hasankeyf ile benzer özelliklere sahip Kapadokya`nın sadece 2007 yılında, 612 milyon dolarlık turizm geliri elde ettiğine dikkat çekti.

Batman Barış Gazetesi; `20 Mahalleye Su Verilmeyecek`
Kuyu sahasındaki ana hat su borularında yapılacak bakım, onarım ve arızalar nedeniyle Pazartesi Günü 20 mahallede su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Batman Gazetesi: `Profesyonel Hırsızlık Çetesi Çökertildi`
Eş zamanlı olarak Batman, Diyarbakır, Siirt ve Mardin`de yapılan operasyonda işyerlerini soyup malları kamyonlarla götüren bir şebekenin 5 ferdi yakalandı.

Batman Postası Gazetesi; `İmar davasında Tutuklu Sayısı 19`a Yükseldi`
Bir haftadır süren Belediye İmar ve emlak soruşturmasında daha önce tutuklanan 15 kişiye ek olarak 4 tutuklama daha eklendi ve son olarak tutuklu sayısı 19`a yükselmiş oldu. Önceki gün Batman C. Savcılığı serbest bırakılan sanıklarla ilgili itiraz ederek, sazı sanıkların yeniden tutuklanması talebinde bulundu. Mahkeme bu itirazı kabul ederek, yeniden gözaltına alınanlar arasında 4 kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Tutuklananlar arasında müteahhit ve bazı işadamları ile esnaf da yer alıyor.

Batman Doğuş Gazetesi; `Kurtalan Yasa Boğuldu`
Diyarbakır-Batman karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler arasında bulunan Veysi Alan`ın kazadan birkaç saat önce askerden terhis olduğu ortaya çıktı.

Batman Umut Gazetesi; `Ölüme Davetiye`
SSK Caddesinde bulunan 47 B nolu trafonun kapılarının kırık olması ölüme davetiye çıkartıyor.

Batman Pusula Gazetesi; `Orhan Doğan Eğitim ve Destek Evi Kapatıldı`
Batman Belediyesi bünyesinde kurulan Orhan Doğan Eğitim ve Destek Evi Valiliğin aldığı idari kararla kapatıldı.

Batman Medya Gazetesi; `Bakan Şimşek Kongreye Katılıyor`
Bugün kente gelecek olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi etkinliğe katılacak. Bakan Şimşek, saat:11.00`da Sena Düğün Salonunda yapılacak olan Kadın Kolları kongresine katılacak.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Eğitim Destek Evi Kapatıldı`
Geçen hafta Batman Belediyesi`ne düzenlenen operasyonunun ardından bu kez belediye bünyesindeki Orhan Doğan Eğitim Destek Evi, Valilik kararıyla kapatıldı.

Veysi Demir-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir