• DOLAR 32.599
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2509.781
  • ...
Mavi Marmaralar Devam Edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - İHH tarafından Mavi Marmara şehitleri anısına düzenlenen Şehadet Gecesi konferansında konuşan İHH Şanlıurfa İl Koordinatörü ve Mavi Marmara gazisi Bahçet Atilla, Mavi Marmara saldırısı nedeniyle İsrail`den özür ve tazminat talep edildiğini hatırlatarak, "Bizim derdimiz ne özür ne de tazminattır. Derdimiz Gazze`nin özgürleşmesidir" ifadelerini kullandı.

Verilen şehitlerin Gazze`nin özgürlüğe kavuşması için olduğunu belirten Atilla, Gazze ambargosu kalkıncaya kadar yardımların ve Mavi Marmaraların devam edeceği vurgulandı.

Siyonizm yıkılmaya yüz tuttu
Daha sonra mikrofona gelen konferansın konuşmacılarından Nurettin Şirin, Siyonizm yıkılmaya yüz tuttuğunu belirtti.

"Kudüs`ün özgürleşmesi için ödenen bedellerle iftihar ediyoruz" diyen Şirin konuşmasını şöyle sürdürdü: "Allah buyuruyor ki insanlar arasında müminlere karşı en şiddetli olanlar Yahudilerdir. Bu Siyonizm son yüzyılın belası ve musibeti değil. Beş bin yedi yüz yıllık bir mikroptur. Bu Siyonizm. Bunların zülüm tarihini anlatırsak Hz Musa`dan başlamamız gerekir. Siyonizm`in babası Teoder Hertz sultan Abdülhamid`ten Filistin`i satmasını istiyor. Çünkü Osmanlı büyük bir maddi kriz yaşıyordu. Ama istenen Filistin`di. İstenen Allah`ın mübarek kıldığı Kudüs`tü. Abdülhamid benim cesedimi çiğnemedikçe asla Kudüs`e ulaşamazsınız, kanlarımızı dökmedikçe Kudüs`e ulaşamazsınız diyor. Ancak Siyonistler aramızdan yetiştirdiği işbirlikçileri ile sultan Abdülhamid`i tahttan indirdiler İslam ümmeti dağıldı."

Daha sonra kısaca Filistin topraklarında İsrail denen devletin kurulduğunu ifade eden Şirin, Kudüs`ün işgali ümmetin şah damarının kesmişti. Bu ümmet kıtalar dolaşıp La İlahe İllallah bayrağını dalgalandıramayacaktı. Ama Mavi Marmara bugün ümmetin uyanmasına vesile oldu. Siyonizm`e karşı bir başkaldırıya tanık oluyoruz. Mavi Marmara gemisine inen askerlerin silahlarla bombalarla donatılmış oldukları halde sıkılmış yumruk karşısında nasıl korktuklarını nasıl ağladıklarını gördük. Ve Seyid Hasan Nasrallah`ın dilinden diyoruz ki `bekle bizi İsrail bekle bizi. Şarktan ve garptan Muhammed`in ordusu geliyor`" şeklinde konuştu.

Mavi Marmara şehitleri İslam ümmetinin kurtuluşu için kendilerini feda etti
Mavi Marmara şehitlerinin Kudüs`ün başkent olduğu özgür Filistin devletinin kurulması ve bütün bir İslam ümmetinin kurtuluşu için canlarını feda ettiklerini ifade eden Şirin, "Siyonistleri dünyaya rezil etmişlerdir. Ve Siyonist rejim inanın yıkılmanın eşiğine gelmiştir. Gazze`ye yardım etmek normal bir insana yardım etmek gibi değildir. Bu Allah`ın çağrısıyla yardıma gitmektir. Allah için Ensarullah olmaktır. Allah`ın şiarlarını ve mümin kullarını savunma noktasında yardım ediyorsunuz. Ve bunlar ayette denildiği Allah`ın dininin yardımcılarıdır. Bu nedenle gemide şehit olan ve yardımda bulunan kardeşlerimizin adı Ensarullahtır" dedi.

Şirin`in konuşmasının ardından Ömer Karaoğlu`nun verdiği konserle program sona erdi. (Mehmet Demir - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir