• DOLAR 32.433
  • EURO 35.355
  • ALTIN 2324.91
  • ...
Batman`da değerlendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci dönem başı idareciler değerlendirme toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan başkanlığında yapıldı.

Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen ikinci dönem başı idareciler değerlendirme toplantısına Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Maarif Müfettişler Başkanı Abdulhakim Aslan, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Beşiri, Gercuş, Hasankeyf, Kozluk ve Sason ilçeleri ilçe Mili Eğitim Müdürleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.

İkinci dönem başı idareciler değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, birinci dönemin değerlendirmesini yaptıktan sonra ikinci dönemin hedeflerini anlattı.

15 günlük ara tatilin ardından eğitim öğretime kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Aslan; “Eğitimde başarı çıtasını bir önceki döneme göre arttırıp, fark oluşturan bir anlayışla çalışmalıyız. Her öğrenciyi bizim çocuğumuz, kardeşimiz gibi görmeli ve çocuğumuza kardeşimize istediğimiz geleceği öğrencilerimize kazandırmak için çalışmalıyız. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışacağız.” diye konuştu.

İkinci dönem başı idareciler değerlendirme toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Aslan`ın konuşmasının ardından, idareciler sırasıyla önceki dönem değerlendirmesi ve ikinci dönem başı önerilerini anlattılar.(İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir