• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Diyarbakır`da Üretilen Süt Takip Altında
Günlük 120 ton sütün üretildiği Diyarbakır`daki kooperatifler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın Ulusal İzleme Programı kapsamında denetleniyor. Koruma Kontrol Genel Müdürlüğünce uygulanan ``Ulusal İzleme Programı`` kapsamında Diyarbakır`daki süt üretimi yapan kooperatiflerden her ay düzenli olarak alınan süt numuneleri en yakın akredite laboratuarlarında incelemeye tabi tutuluyor.

Haber Diyarbakır: Diyarbakır`ın Manevi Potansiyeli
Peygamberler ve Sahabeler kenti olarak anılan ve Mekke ve Medine`den sonra en çok sahabe mezarının bulunduğu şehir olan Diyarbakır`da faaliyet yürüten Sahabe Der yöneticilerine kuruluş amaçları ve faaliyetlerini sorduk.

Diyarın Sesi: İHO-EBRAR`dan Van`a 500 Koli Gıda Paketi
Genel merkezi Hollanda`da bulunan uluslararası yardım organizasyonu İHO-EBRAR, Diyarbakır Umut Kapası Derneği aracıyla Van`daki depremzedelere 500 koli gıda paketi gönderdi.

Güneydoğu Güncel: 1 Milyon TL`lik Kaçak Sigara
Diyarbakır`da düzenlenen operasyonda, bir kamyonda piyasa değeri 1 milyon TL olan 252 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gazete Diyarbakır: Bağlar`da Ses Bombası Patladı
Diyarbakır Bağlar İlçesinde demirci atölyesine ses bombası atıldı. Şahismail mahallesinde bulunan demirci atölyesine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı. Patlama sonrası korku ve panik yaşandı. Can kaybının yaşanmadığı olay sonrası Terörle Mücadele ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, polis olay yerinde numune topladı. İşyeri sahibinin ifadesine başvuran polis saldırganları bulmak için çok yönlü çalışma başlattı.

Haber Panorama: Faili Meçhul Tahliyelerine İtiraz Reddedildi
Faili meçhul cinayetler soruşturmasında İbrahim Şahin`in de aralarında bulunduğu 7 kişinin yeniden tutuklanması için yapılan talep reddedildi.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir