• DOLAR 32.564
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2431.165
  • ...
28 farklı hırsızlık suçundan aranan PKK`li yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da hakkında; suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, hırsızlık, hürriyeti yoksun bırakma, suç eşyasını satın alma, mala zarar verme, “terör örgütü üyeliği” ile yağma suçlardan açılmış 28 ayrı davadan kesinleşmiş 41 yıl hapis cezası bulunan Hamit A. isimli PKK mahalle sorumlusunun yakalanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Edilen bilgiye göre, Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı polisler tarafından 2011 yılında gerçekleştirilen hırsızlık çetesi operasyonunda 17 kişi ile birlikte yakalanan Hamit A. hakkında 41 yıl hapis cezası verildi. Avukatları dosyayı temyiz için Yargıtay'a gönderirken, sanık hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Hakkında; suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, hırsızlık, hürriyeti yoksun bırakma, suç eşyasını satın alma, mala zarar verme, “terör örgütü üyeliği” ile yağma suçlardan da hakkında açılmış 28 ayrı dava bulunan Hamit A`yı yakalamak için çalışma başlatan polis, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Afetevleri Mahallesi'nde bir eve baskın düzenledi.

Kuşatılan evin banyosunda saklanmaya çalışırken yakalanan Hamit A, adli işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Öte yandan, sosyal medya hesabından PKK`nin lehine paylaşımlarda bulunan Hamit A`nın PKK`nin mahalle sorumlularından olduğu iddia edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir