• DOLAR 32.513
  • EURO 34.598
  • ALTIN 2492.855
  • ...
Peygamber Sevdalıları`ndan Yaralılara Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Peygamber Sevdalıları önceki gün Diyarbakır-Batman Karayolunda yaralanarak Batman`da çeşitli hastanelerde alınanları ziyaret etti.
 
Platform yetkilileri ilk olarak özel Alman Hastanesi`ne ziyarette bulundu. Metin İlbaş ve Enver Ceylan`ın yoğun bakımda tedavilerine devam edildiğinden ve hastanede yakınlarının o sırada bulunmamasından kendileriyle görüşemedi.
 
Özel Dünya Hastanesi`ne giden Platform yetkilileri, yoğun bakımda tedavi altına alınan Bayram Ağırbaş (25)`ın akrabalarıyla görüşüp hastanın durumu hakkında bilgi aldılar ve ihtiyaçlarını sordular. Evli olan ve D.Bakır`da ikamet eden Bayram Ağırbaş`ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.
 
Daha sonra Bölge Devlet Hastanesi Ortopedi Bölümünde yatmakta olan Çölyak hastası Fatih Ceylan (9)`ı odasında ziyaret eden Platform yetkilileri ailesinden Fatih`in ve Alman Hastanesi`nde yatan babası Enver Ceylan`ın durumu hakkında bilgi aldılar.
 
Son olarak Özel Medical Park Hastanesi`nde tedavi gören Balıkesir`li İbrahim Halil adlı hastayı ziyaret etmek isteyen platform yetkilileri hastanın yoğun bakımda olması ve ailesinin henüz Batman`a gelmemesinden kendileriyle görüşemedi.
 
Önceki gün Diyarbakır-Batman karayolunda yolcu otobüsü ile TIR`ın çarpışması sonucu yaşanan elim kazada 25 kişi hayatını kaybetmiş, 16 kişi yaralanmış, yaralılardan 5`i Batman`da çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştılar.
 
Muhyeddin Beyca-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir