• DOLAR 32.57
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2427.2
  • ...
Yaşlı adamın evinden 5 kamyon çöp çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt’te yapılan bir ihbar üzerine Doğan mahallesinde bulunan ve 10 yıldır yalnız yaşayan 75 yaşındaki Mehmet Ali Güral’ın evi on yıldır biriktirilen çöplerden temizlendi.

Yaklaşık 3 saat süren temizlik çalışmaları sırasında Güral’a ait olduğu belirlenen yaklaşık 6 bin TL para bulunduğu ve   paraların Güral’ın bilgisi dahilinde Batı Mahalle muhtarı Emin Tekin’e teslim edildiği belirtildi.

Konuyla ilgili bilgi veren  Batı Mahallesi Muhtarı Emin Tekin, “Yapılan temizlik işleri sırasında ekipler tarafından evde bulunan 5 bin 360 TL, 50 Dolar ve 80 TL bozuk para ve 310 TL eski para bana teslim edildi. Bu para,Güral adına açacağım bir hesapla bankaya yatırılacak.” dedi.

Belediye ekipleri daha önce evin temizlenmesi için girişimlerde bulunduğunu ancak Mehmet Ali Güral’ı bu konuda ikna edemediklerini ifade ederek, “Evin temizlenebilmesi için sürdürülen çalışmalar kapsamında Valilikle yapılan iş birliği kapsamında bugün Mehmet Ali Güral’ı ikna ettik. Evde başlattığımız temizlik çalışması sırasında  işe  yarayacak malzemeleri  ayırdıktan sonra, yaklaşık  5 kamyon çöp çıkardık. Evde ekiplerimiz tarafından bulunan değerli eşyalar ve paralar Batı Mahallesi muhtarına teslim edildi.” dedi.

Evin temizlenmesinden sonra evine giren Mehmet Ali Güral değerli eşyalarına ve paralarına  sahip çıkılmasını  istedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir