• DOLAR 32.381
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2325.169
  • ...
Kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’ın Kozluk ile Beşiri ilçelerinde durdurulan çok sayıda otobüs ile bir araçta yapılan aramalarda 144 bin 310 paket kaçak sigara ile 450 adet cep telefonu ele geçirildi.

Konuyla ilgili Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kozluk-Diyarbakır karayolu üzerinde yol kontrol ve arama faaliyeti sonucunda durdurulan yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 54 bin 550 TL olan 109 bin 10 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ile piyasa değeri 45 bin TL olan 450 adet kaçak cep telefonu ele geçirildiği bildirildi.

Gerekli yasal işlemler yapılmak üzere şüphelilerin adli makamlara sevk edildiği belirtilen açıklamada, gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ve cep telefonlarına el konulduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Beşiri ilçesinde yol kontrol ve arama faaliyeti sonucunda durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 2 şüpheli ile birlikte piyasa değeri yaklaşık 176 bin 500 TL olan 35 bin 300 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edildi.

Gerekli yasal işlemler yapılmak üzere şüphelilerin adli makamlara sevk edildiği vurgulanan açıklamada, gümrük kaçağı bandrolsüz sigaralara el konulduğu kaydedildi.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir