• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2303.154
  • ...
Meydana gelen kazada 5 kişi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep-Şanlıurfa Karayolunda taziye ziyaretinden dönenleri taşıyan otomobilin bir diğer otomobille çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinden Gaziantep istikametine seyir eden Cemal Bilgiç idaresindeki 52 FP 166 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 63 VD 748 plakalı otomobille çarpıştı. Hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği ileri sürülen feci kazada, ilk belirlemelere göre sürücü cemal Bilgiç ve aynı otomobilde bulunan Dilek ile Zeynep Bilgiç ile diğer araçtaki ismi belirlenemeyen sürücü ve yanında bulunan Aliye Mece olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Müslüm ve Gülizar Bilgiç ise yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yarılalar hastaneye kaldırıldı.

Bilgiç ailesinin, trafik kazasında ölen Şahin Bilgiç'in Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki yakınlarına taziye ziyaretine gittiği, kazanın taziye dönüşü meydana geldiği bildirildi.
Kaynak : DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir