• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Başbakan Davutoğlu`nun programı netleşiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma günü Mardin'de olacak. Başbakan Davutoğlu`nun Mardin ziyaretinin programı netleşmeye başladı. Davutoğlu, AKM`de düzenlenecek konferans programının ardından Yeşilli`ye geçerek belediye başkanlığını ziyaret edeceği kaydedildi.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir`den yapılan çalışmalar hakkında brifing alacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, burada onuruna verilecek öğle yemeğinin ardından Midyat`a geçeceği öğrenildi.

Midyat`ta yapılacak AK Parti İl Danışma Toplantısı`na katılacak olan Başbakan Davutoğlu`nun daha sonra kentten ayrılması bekleniyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu`nu Mardin`de ve dolayısıyla da Yeşilli`de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, “Yeşilli halkı olarak Başbakanımızı ve beraberindeki bakanlarımızı ağırlayacak olmanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Başbakanımızın belediyemizi ziyaret edecek olması, yenilenen hizmet binamızda incelemelerde bulunup, yaptığımız hizmetler ve çalışmalarımız hakkında brifing alacak olması da bizleri ayrıca mutlu etmektedir.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir