• DOLAR 32.591
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2512.844
  • ...
İnzar umre kafilesi yurda döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İki hafta önce Umre ziyareti için kutsal topraklara giden İnzar Hac ve Umre Organizasyonu'nun umre kafilesi yurda döndü. Umreden dönen kafileyi, yakınları ve sevenleri heyecan ile karşıladı. Büyük bir heyecan ve mutluluğun gözlerinden okunduğu umreciler, yaşadıkları sevinci ‘Anlatılmaz ancak yaşanır` şeklinde dile getirdiler.

Duygu ve düşüncelerini İlke Haber Ajansı (İLKHA) mikrofonlarına anlatan umreciler, mukaddes toprakların mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini anlattılar.

Böyle bir programı organize etmenin sevincini yaşadıklarını belirten İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Marmara Temsilcisi Abdurrahman Yıldız, ilerde daha fazla katılımlı umre programları düzenleyeceklerini söyledi.

İnzar Hac ve Umre Organizasyonuyla umreye gittikleri için çok memnun oldukları söyleyen Halil İbrahim Alcellat, Mekke ve Medine`de çok güzel günler geçirdiklerini ifade etti.

Umre kafilesine Balıkesir`den eşi ve çocuklarıyla beraber katıldığını belirten Mehmet Said Karademir ise şöyle konuştu: “ İnzar Turizm 15 günlük bir umre bize yaptırdı ve 54 ziyaret yerinde bulunduk. Müthiş bir kafileydik. Tekbirlerle teşbihlerle, tehvillerle bir umre yaptık. Harikulade bir umreydi. İnzar Turizm`e ve İnzar Turizm`in yetkililerine hem de Abdurrahman Yıldız hocamıza çok çok teşekkür ederim. Bizi karşıladığınız için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Herkesi umreye davet ediyorum. Ama İnzar Turizmle. Hakikaten çok harikuladeydi. Allah sizlerden ve onlardan razı olsun. Yani bu bizim için eğitimdi adeta. Hz. Âdem (as) dan dan Hz. Muhammed (sav) kadar olan Peygamberlerin hayatını öğrendik neredeyse. Hz. Peygamberin hayatını direkt olarak yerinde öğrendik. Hulefay-i Raşidin`i bize anlattılar. Rabbim bir daha gitmeyi nasip etsin. Ben, Allah nasip ederse Balıkesir`e döndüğüm zaman bundan sonra İnzar Turizm`in bir neferi olarak çalışacağım. Hocamdan da Allah razı olsun. İşinin ehli ile beraber umre yapmak bir ayrıcalıktır. Allaha şükürler olsun biz bunu hissettik. Şunu da belirtmek istiyorum ki Türkçe bilmeyen kardeşlerimize Kürtçe anlatıldı. Bu hassasiyet ayrı bir güzellikti. Herkese teşekkür ediyorum.”

Adil Tan, Mevlüt Yılmaz, Mehmet Ferhad Karademir, Faik Tangüner isimli umreciler de Mukaddes toprakları görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek organizasyon ekibine teşekkür ettiler.  (Muhsin Şenol, Selman Yıldız- İLKHA)

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir