• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Erzincanlılar Siyer Sınavı`na İlgi Gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber / Sevgi Çetinkaya

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından gerçekleştirilen ve kainatın Efendisini Peygamber (sav)'i  tanıtma amaçlı olan Siyer Sınavı'nı Erzincanlılar olarak üçüncüsünü yapmış bulunmaktayız. Hiçbir sorunun yaşanmadığı sınavda katılımcıların memnuyeti ve duaları ile bu güzel organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bayanların daha yoğun katıldığı sınava katılımcılardan Müberra Akın: "Sorular ile sınava hazırlanmış olduğumuz kitap birebir örtüşüyordu bu vesileyle de peygamberimizi tanımış olduk, bu bizim için güzel bir vesile oldu. Kitabı okurken çok duygulu anlar yaşadık. Kazanmak ve umreye gitmeyi çok isterim. Sınavın her sene yapılmasını ister teşekkür ederim."

Meryem Karabudak: "İki yeğenim ve kız kardeşim ile sınava hazırlandım. Bizim için çok verimli geçti. Peygamberimizin hayatını okumayı ve bunu hayatımıza geçirmemiz gerektiğini öğrendim ve beni düşünmeye sevk etti. Yani biz siyerin bu kadar ehemmiyetli olduğunu açıkçası bilmiyorduk. Bu sınav ile hayatımıza çok şey kattık kazanmasak dahi çok güzel kazanımlar elde ettik, peygamberimizi tanıdık ve kitabı okurken çok farklı iklimlere gidip geldik. Bizim için çok faydalı oldu platforma teşekkür ederiz.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir