• DOLAR 32.354
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2322.886
  • ...
 Namaz kılmaya giden yolcusunu almadan gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

Doğruhaber / İstanbul
Dün, Konya-İstanbul (23.00) seferini yapan Özkaymak Turizm`in biletli yolcusu Ahmet Tunç, sabah saat 05.45 sularında yolcu almak için duran otobüs şoföründen sabah namazını kılmak için izin istedi, fakat otobüs şoföründen ret cevabı aldı. Israr ettiğini belirten Ahmet Tunç “bana isteksiz bir şekilde kafa salladı ve ‘tamam` dedi. Ben de gittim namazımı kıldım. Fakat çıktığımda otobüs gitmişti. Araçta da küçük kardeşim vardı ve uyuyordu. Onun kaybolacağından endişe ettim. Çabalarım sonucu otobüs şoförüne telefonla ulaştım. Ama şoför pişkin tavırlarına devam ederek, ‘Ben gitme dedim sen gittin. Seni aradık ama bulamadık biz de gittik` dedi” diye konuştu. 

Mağdur olduğunu dile getiren Ahmet Tunç “Başka bir firmadan bilet aldım ve İstanbul`a ancak böyle gelebildim. Halkın inançlarına saygı duymayan bu firmayı kınıyorum. Böyle firmalara karşı dindar insanları tepki vermeye çağırıyorum” dedi.

Gazetemizin ulaştığı şoför “benim orada durmaya yetkim yoktu. Nereye şikâyet ederseniz edin. Elinizden geleni yapın” diyerek sorumsuz ve tehditkar ifadelerde bulundu. Özkaymak turizm yetkilisi ise “bizim namaza karşı bir tavrımız yok. Şoför kendisi inisiyatif almıştır” diye açıklamada bulundu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir