• DOLAR 32.562
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2430.388
  • ...
Bakan Ramazanoğlu`ndan ev ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,  Mardin Valiliği tarafından bir eve yerleştirilen 3 çocuklu aileyi ziyaret etti. Bakan Ramazanoğlu`na Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu ile Ceyda Bölünmez Çankırı eşlik ettik.

Mardin Valiliği ve Aile Sosyal ve Politikalar il Müdürlüğü'nce desteklenen aileyi yeni evinde ziyaret eden Bakan Ramazanoğlu, kız çocuklarla sohbet ederek derslerini sordu.

Lise mezunu olan Gazme Özbalcı ile sohbet eden Bakan Ramazanoğlu, YGS sınavına iyi hazırlanması gerektiğini belirterek tavsiyelerde bulundu.

Ramazanoğlu burada yaptığı konuşmada, “Hülya hanım daha önce başka bir evde oturuyormuş. Sayın valimiz ve vali yardımcısıyız olaya vakıf olmuşlar. Aile sıhhi ve güven anlamında uygun olmayan bir evde kalıyorlardı. Bu ev bulunarak taşınmaları sağanmış. Hülya hanım ve kızlarının mutluluğunu görünce bizde mutlu olduk. Kızlarımızı üniversitede ve bir meslek sahibi olarak görmek istiyoruz.” ifadeleri kullandı.

 Basına kapalı Musa Cihaner Çocuk Evleri Sitesi ve Mardin Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Bakan Ramazanoğlu daha sonra kentte ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir