• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Bakan Ramazanoğlu: Toplumsal inşaya devam edeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'deki temaslarını sürdüren Bakan Ramazanoğlu, Milletvekilleri Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti Mardin İl başkanlığını ziyarete ederek, İl Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Burada partililere hitap eden Ramazanoğlu, 2 günlük çalışma ziyareti için Mardin'de olduklarını belirterek, bölgede yaşanan sıcak gelişmelere değindi. Ramazanoğlu, kamu güvenliğini sağlayan asker ve polisin gerekeni yaptığını, siyasette de arkadaşları ile birlikte sahada olduklarını söyledi. ,

“Büyük projemiz var”

Bakanlık olarak da hiçbir vatandaşın aç ve açıkta kalmamasının gayreti içinde olduklarını ifade eden Ramazanoğlu, “Sadece iş yardımlar değil bu süreçte insanlarımız evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Bizim büyük bir projemiz var. Aile Sosyal Destek Projemizi şu anda hem Diyarbakır’da hem Silopi’de hem de Mardin’de başlatmış bulunuyoruz. Bu proje bütün bir Türkiye’nin projesi ve bütün bir Türkiye’nin aile yapısını güçlendirerek toplumsal inşayı buradan devam edeceğiz.”

“Bu bir Türkiye kardeşliği”

Bakanlık çalışanları olarak Ankara'da masa başında oturmayacaklarını vurgulayan Ramazanoğlu, Türkiye'yi dolaşarak hizmet üreteceklerini bildirdi. Denizlili olduğunu ve memleketini çok sevdiğini ancak şu dönemde bölgenin daha pozitif desteğe ihtiyaç duyduğunu aktaran Ramazanoğlu, "Denizli benim için bir artıysa Diyarbakır, Mardin, Hakkari ve Şırnak benim için şu an 10 artı. Kendi seçmenimize, oradaki vatandaşımıza 'lütfen siz biraz sabırlı olun' diyorum. Onlar da sükunetle ve selamları ile kalbi muhabbetleri ile hem sevgilerini hem de haklarını size yolluyorlar. Diyorlar ki o kardeşlerimizin önceliği var. Bu bir Türkiye kardeşliği…” ifadelerini kullandı.

“Kamu güvenliğini sağlanması bizim için esastır”

Daha sonra söz alan Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Bakan Ramazanoğlu'nu dinlerken çok duygulandığını ve gözyaşlarını tutamadığını söyledi. Miroğlu, “Aslında yıllardır duymak istediğimiz sözleri duyduk. Kamu güvenliğini sağlanması bizim için esastır.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir