• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siyonist işgal askerleri, Ramallah`ın girişlerini kapattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre işgal güçleri, bir Filistinlinin gün içinde Beit El Yahudi yerleşim birimi yakınlarındaki kontrol noktasın ateş açması sonucu 3 siyonistin yaralanması üzerine, Ramallah'ın girişlerini kapattı.

Askerlerin, Ramallah'tan araç giriş-çıkışına izin vermediğini ve vatandaşların bu nedenle zor anlar yaşadığı aktarıldı. - İsrail askerler, bir Filistinliyi yaraladı Öte yandan askerlerin, Ramallah'ta aracıyla siyonistleri ezmeye çalıştığı iddia edilen bir Filistinliyi yaraladığı belirtildi. İşgall ordusundan yapılan yazılı açıklamada, bir Filistinlinin aracıyla siyonistleri ezmeye çalıştığı iddia edilerek, askerlerin sürücüyü yaraladığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edilirken, konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi. İşgal orduğusun Filistinlilere saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin Mescidi Aksa`ya yönelik baskınları nedeniyle ekim ayından bu yana bölgede gerginlik giderek artarken Batı Şeria ve Kudüs`ten hemen hemen her gün "İsraillilere saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla vurulan Filistinlilerin ölüm haberleri geliyor.

 


 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir