• DOLAR 32.572
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2421.03
  • ...
Sur`dan gelen mermi eve isabet etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

61 gündür sokağa çıkma yasağı uygulanan Diyarbakır`ın Sur ilçesinde meydana gelen çatışmalardan geldiği iddia edilen bir kurşunun Bağlar ilçesindeki bir eve isabet ettiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 14.30 sıralarında Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 844. Sokakta bulunan binanın 4`üncü katına Sur`dan geldiği tahmin edilen bir mermi isabet etti. Evin duvarından çocuk odasına geçen mermi, odada bulunan ranzanın ayağından sekerek misafir odasının duvarına saplandı.

Olay anında yan odada olduğunu söyleyen ev sahibi Gülsüm Karataş, çocuklarının odada olmasının can kaybını önlediğini söyledi.

Karataş, “Dün saat 14.30 gibiydi ben yan odadaydım. Bir baktım ki çocuk odasından ses geldi. Eşimle beraber yan odaya girdiğimde oda toz dolmuştu. Ardından polise haber verdik ama polis gelmedi. Eşim polis karakoluna giderek gelip olay yerinde incelemelerde bulunmalarını söyledi, buna rağmen gelmediler. Odada şayet çocuğum olsaydı daha büyük bir felaket yaşanabilirdi. Şu an Sur`da yaşanan çatışmalardan dolayı burada bile can güvenliğimiz yok, ne yapacağımızı bilmiyoruz.” dedi. (M. Hüseyin Temel, Hakkı Yavuz – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir