• DOLAR 32.827
  • EURO 35.503
  • ALTIN 2511.437
  • ...
Doğu ve Karadeniz`de binlerce kişi Siyer Sınavı`nda ter döktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun organize ettiği Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda, Doğu ve Karadeniz Bölgesi`nde binlerce kişi ter döktü. Her iki bölgede, 14 il ve 35 merkezde sınav heyecanı yaşandı.

Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü bünyesinde, Ağrı merkez ve Doğubayazıt, Hamur, Taşlıçay, Patnos ilçeleri ve köylerinde, Erzurum, Kars, Arhanan, Iğdır, Trabzon, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Giresun ve Rize illerinde sınav gerçekleştirildi. Bu illerde toplamda 4 bin 500 kişi sınava girdi.

Sınav heyecanını binlerce kişi aynı anda yaşadı.

Koordinatörlük Sınav Komisyonu Sadık Sosan, yaptığı açıklamada, bu sınavın kaybedeninin olmadığını ifade etti.

Sosan, "Koordinatörlüğümüz bünyesinde 14 il ve 35 merkezde sınavı gerçekleştiriyoruz. Yoğun katılımdan dolayı tahsis ettiğimiz okullar doldu. Yaptığımız sınav vesilesi ile halkımız Resulullah`ın hayatını, ahlakını ciddi manada öğrenmeye çalıştı. Çünkü insanların ihtiyacı olan lidere, rahmet Peygamberi olan Hz. Muhammed`e (SAV) ihtiyaç duyuyoruz. Bu ve benzeri sınav ve etkinlikler sayesinde Hz. Resulullah'ı tanıyarak aramızdaki sıkıntıyı, endişeyi, kopukluğu giderebiliriz. Her 3 kategoriye de katılım var. Özellikle çocuklar kategorisinde ciddi katılım söz konusu. Ağrı ve diğer illerimizde inşallah derece bekliyoruz." dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir