• DOLAR 32.584
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2526.988
  • ...
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanından Diyarbakır'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Diyarbakır Valiliğini ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Diyarbakır’da son dönemde meydana gelen gelişmeler görüşüldü.

Bakan Ramazanoğlu, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Aksoy ile makamında bir süre görüştü.

Ramazanoğlu: Ailelere ilk aşama olarak psikoterapi desteği vereceğiz

Bakan Ramazanoğlu, “Diyarbakır sevdiğim ve sık sık geldiğim bir yer. Kadim bir kültürü ve tarihi barındıran bir kent. Aile ve Sosyal politikalar Bakanı olarak, İl Müdürlüğümüzde yaptığımız çalışmalar var. Sahada yaptığımız çalışmaları hem yakından görmek, hem de yeni başlatmış olduğumuz ASDEP (Aile Sosyal Destek Projesi) projemiz için çalışan arkadaşlarımıza destek olmak için buradayız. ASDEP programımız çerçevesinde aile ziyaretleri yapacağız. Hem doktor kimliğimizle, hem sosyal hizmetli kimliğimizle ziyaret ettiğimiz ailelere ilk aşama olarak psikoterapi desteği vereceğiz. Diyarbakır’a bundan sonra da sık sık geleceğiz ve istişare ettiğimiz milletvekillerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Burada açıklamalarda bulunan Vali Aksoy ise “Diyarbakır’ımız dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle çok öne çıkaramamakla beraber, var olan potansiyelini önümüzdeki süreçte net bir şekilde ortaya koyacaktır. Bakanlığınızın ilgi alanına giren hususlarla ilgili çalışmalar yapmak ve bizim çalışmalarımıza destek vermek amacıyla gelmiş olduğunuz Diyarbakır’ımıza tekrar hoş geldiniz diyorum.” diye konuştu.

Diyarbakır’da yaşananlar konuşuldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu Valilik toplantı salonunda Bakanlığa bağlı kurumlar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Bakan Ramazanoğlu ve Vali Aksoy ile beraber; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kurumların müdürleri katıldı.

Bakanlığa bağlı kurumların çalışmaları ve Diyarbakır’da son dönemde meydana gelen gelişmelerin görüşüldüğü toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantının ardından Bakan Ramazanoğlu ve beraberindekiler Diyarbakır programlarına devam etmek üzere Valilikten ayrıldı. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir