• DOLAR 32.541
  • EURO 34.9
  • ALTIN 2438.17
  • ...
Kavşaklardaki dilenciler kazaya davetiye çıkarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yolda dilenen bayan ve çocuklar kazaya davetiye çıkarıyor. Kavşakları mesken tutan dilenciler kendilerinin ve sürücülerin hayatını tehlikeye atıyor.

Tarihi İpek Yolunun ilçeden geçmesi ve söz konusu yolun trafik akışının hayli yüksek olması riski daha da artırıyor. Özelikle yabancı plakalı araçların etrafını 5-8 yaşlarında çocukların sarması sürücüleri tedirgin ediyor. Yeşil yanmasına rağmen dilenci çocuklardan dolayı sürücüler hareket edemiyor.

Konuyla ilgili konuşan sürücüler, “Işıklarda durduğumuzda çocuklar etrafımızı sarıyor. Bazen yeşil yandığı halde aracı hareket ettiremiyoruz. Büyük araçların önünde ve arkasında çocuklar görünmediğinden hayati tehlike daha da artıyor. Her kavşağa geldiğimizde durum aynı ve her seferinde hayati tehlike yaşanıyor. Yetkililer bu soruna bir an önce el atmalıdır.” dediler.

Çocukların akşam saatlerinde bile dilenmeye devem ettiğini belirten sürücüler, “Karanlıkta seçilemeyen çocuklar ölüme davetiye çıkarıyor. Yetkilileri duyarlı olmaya davet ediyoruz.” Şeklinde konuştular. (Sabri Acet - İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir