• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
Livni `Bizi İçerideki Tsunami Korktuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist ana muhalefet partisi Kadima’nın kadının Siyonist toplumdan uzaklaştırılması sorununu ele almak için başlattığı diyalog etkinliklerinde konuşan Livni “Hanuka, aydınlık ve ışık bayramıdır. Ancak devleti karanlık kaplıyor ve yükselmeye başlayan tsunami bizi içeriden tehdit ediyor” dedi.

Siyonist basın yayın organlarının manşetten verdiği bu açıklamalar, Livni’nin Benyamin Netanyahu hükümetine karşı sürdürdüğü eleştirilerin devamı niteliğinde. Livni aşırı sağcı işgal hükümetini bir kez daha uyararak, iç ve dış sorunlarla ilgili takip edilen yanlış politikaların Yahudileri tarihi bir trajediye sürükleyeceğini ve bunun tek sorumlusunun da Netanyahu hükümeti olacağını söyledi.

Livni’nin bu açıklamaları işgal yönetimini bekleyen tehlikeyi görmek, Siyonist rejimin yaşadığı iç sarsıntıları ve krizleri anlamak için iyi ip uçlarıdır. Ancak bu açıklama Livni’nin Netanyahu’dan daha iyi olduğu, Filistin konusunda daha iyimser bir tablo çizdiği anlamına gelmemeli. Gazze’ye karşı üç yıl önce başlatılan barbar ve vahşi savaşa atılan imzalardan biri o zaman Dışişleri Bakanı olan Livni’ye aittir. Yaşanan vahşet ve katliamdan o da en az Netanyahu kadar sorumludur.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir