• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Avukat Murat Durgan ve ilçe teşkilatı üyeleri ile Hukuk Dernekleri temsilcilerinin de aralarında bulunduğu avukatlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Av.Murat Durgan, beraberindekilerle birlikte dün Kızıltepe Adliyesi'ne gelerek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin 35. Olağan Kurultayı  ve  grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rencide eden sözleri nedeniyle Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Kızıltepe  Av. Durgan, şunları söyledi:

“2002 yılından beri 14 yıllık iktidar döneminde insan hak ve hürriyetleri, demokrasi ve hukuk devletinin tesisi bağlamında yapılan düzenlemeler ve tüm farklılıklara tanınan haklara rağmen, Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hakaret içerikli sözlere muhatap olması kabul edilemez. Bizler dikta rejimi denince akla kimin ve hangi partinin geldiğini çok iyi biliyoruz. Ülkenin Cumhurbaşkanına herkes gibi Kemal Kılıçdaroğlu da saygı göstermek zorundadır.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir