• DOLAR 32.561
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2427.871
  • ...
Yollar köstebek yuvasına döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de kar ve yağmur yağışından sonrası yollar adeta köstebek yuvasına döndü. Özellikle kentin en işlek caddelerinde oluşan çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar ise cadde ve sokaklarda oluşan çukurların yapılmamasına tepki göstererek, Sürücülerin çukurlara girmemek için adeta direksiyonda cambazlık yapar hale geldiğini ifade ediyorlar.  

Cadde ve ara sokaklarda kışın köstebek yuvasına dönen ve bozulan yolların biran önce yapılmasını isteyen Hüseyin Tan, “Her yıl yağışlardan sonra ara sokak ve caddelerde çukurlar oluşmaktadır. Bu çukurlar nedeniyle araçlarımız zarar görmektedir. Görüntü olaraktan rahatsızlık duyuyoruz. Zaman zaman kaldırımda yürüdüğümüzde araçlar geçince çukurlarda biriken sular üzerimize sıçrıyor. Bu bize reva görülüyor. Gerek karayolları olsun, gerek belediye yetkilileri bir an önce önlem almasını istiyoruz.” dedi.

Yolcu taşımacılığını yapan şoförlerden Mehmet Oruç ise "Kar ve yağmur yağışlarından sonra yol güzergâhında çok derin çukurlar oluşmuş, su birikintisi ile dolan bu çukurları bazen fark etmeyerek geçtiğimizde çukurlar araçlarımıza zarar veriyor. Ravza caddesi üzerinde bir yıldan beri devam eden altyapı çalışma eksik ve yetersiz yapıldığından yollar bir yılını doldurmadan parke taşları yerlerinden sökülmüş durumda. Hiçbir zaman doğru dürüst bir çalışma yapmayacaklar mı? Bıktık artık bu çukurların araçlarımıza zarar vermesinden. Her yıl parke taşlarına yama çalışması yapılacak, durum yine aynı değişen bir şey yok. Artık yama yapılmasını istemiyoruz. Kökten bir çözüm ve kalıcı bir yapının yapılmasını istiyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir