• DOLAR 32.573
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2432.524
  • ...
Mardin, EMITT`te görücüye çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyanın 5. büyük turizm fuarı unvanına sahip 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, protokol üyeleri ve turizmcilerin katılımı ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

Tarihi dokusundan kesitlerin yer aldığı Mardin standı, 12-C No`lu salonda ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Mardin`in tarihi, mimari yapısı, turistik ve kültürel potansiyellerinin tanıtıldığı standa ilk günden vatandaşlar ve turizm sektörü temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Görsel ve yazılı medya kuruluşlarının da yoğun ilgi gösterdiği Mardin standında Vali Ömer Faruk Koçak ve Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan standı ziyaret eden konuklarla tek tek ilgilendi.

Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Brezilya, Beyaz Rusya, Fransa, İngiltere, İtalya, İran, Hırvatistan, Hindistan, Güney Afrika, Gürcistan, Karadağ, Kuveyt, Küba, Kore, Makedonya, Maldivler, Malta, Mauritius, Mısır, Moğolistan, Letonya, Lübnan, Özbekistan, Rusya, Slovenya, Seyşeller, Tayland, Tunus, Vietnam, Yemen ve Yunanistan vb. gibi 71 ülkeden 4550 katılımcının katıldığı fuar, 31 Ocak tarihine kadar ziyaret edilebilecek. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir