• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman EMİT Fuarında tanıtılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün başlayan ve 31 Ocak tarihine kadar devam edecek olan İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezindeki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Batman standı yoğun ilgi görüyor.

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan EMİTT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın 20’ncisi start aldı.

 Batman Valiliği, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Özel İdare Genel Sekreterliği, BATSO, Batman’daki bazı otellerinin de yer aldığı Batman tanıtım standı yoğun ilgi gördü.  28-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Batman standı, TUYAP 12 nolu salonda Batman ve ilçelerinin kültür ve turizm potansiyellerini tanıtılıyor. 

Batman için ayrılan stantta Batman bölgesi tüm değerleriyle her yönüyle ayrı ayrı tanıtımlarını gerçekleştirdiği fuarda konuklara tarih ve kültürün yanı sıra yöresel lezzetlerden meşhur Sason balı, cevizi, pestili ve kuru üzüm ikramında bulunuluyor. Batman Valiliği, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü standı içerisinde kendilerine ayrılan alanlarda bölgelerini ve işletmelerini tanıtıyor.

Fuarın ilk gününde Batman Vali Yardımcılarından Şevket Ertuğ Aksoy, Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  Müze Müdür Vekili Vehbi Yurt, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetimi, TÜRSAB Güneydoğu BYK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Ramanlı ile Batman’dan bazı otel müdürleri ev sahipliği yaptı.

Stantta dağıtılan Batman tanıtım promosyonlara konuklar da ilgi gösterdi. Farklı tanıtım materyallerinin yer aldığı Batman standının çevresine de Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf başta olmak üzere diğer ilçelerinde tarihi ve kültürü yansıdı. 4 gün sürecek fuarın ilk gününde Batman başarılı bir sınav verdi. 

Bakan Ünal, Batman’ı kutladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Batman Vali Yardımcılarından Şevket Ertuğ Aksoy, Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’yı standın farklı görünümünden dolayı kutladı. Bakan Ünal; “Batman fuara iyi hazırlanmış. Emeği geçenleri kutluyorum. Batman’ı ilgiyle takip ediyoruz.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir