• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...
İl Özel İdaresi`nde iş güvenliği eğitimi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmakta olan taşeron işçilere İş Güvenliği ve İş Sağlığı birimi tarafından; çalışma şartlarının düzeltilmesiyle beraber, yasal hak ve sorumlulukları ile ilgili eğitim verildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı birim sorumlusu Mesut Kavak öncülüğünde; Eğitmen Ramazan Petekoğlu ve Doktor Orhan İnan, taşeron işçilere  çalışma şartları ve yasal  sorumlulukları ile ilgili eğitim vererek daha verimli olabilmeleri için yapılması gereken sorumluluklarını anlattılar.

İl Özel İdaresi İş Güvenliği ve İş Sağlığı sorumlusu Mesut Kavak, “Taşeron işçilerimizin kurumumuz faaliyetlerinde yapmış oldukları çalışmalarda daha dikkatli olmaları, yasaların vermiş oldukları şartların dışına çıkmamaları ve en önemlisi kendi sağlıklarına önem vermelerinin şart olduğunu, taşeron işçilerimize anlatmış olduk. İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin sağlık taramasını nasıl yaptıysak, aynı şekilde taşeron işçilerimizin de sağlık taramasını yapmış olduk. Amacımız sağlıklı bireylerin, sağlıklı iş yapmaları ve iş kazalarını en aza indirilmesidir.” dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir