• DOLAR 32.604
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2332.611
  • ...
`Şefkat Elleri Projesi`nin eğitimleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SODES tarafından kabul edilen ve İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülmekte olan Şefkat Elleri Projesinin eğitimleri Batman Valiliğine bağlı Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) 'da devam ediyor.

Eğitimlerin sürdüğü 19 Mayıs Çok Amaçlı Toplum Merkezi, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar ve İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu tarafından yerinde ziyaret edildi.

Kursiyerler ile yapılan görüşmede proje eğitimlerinin nasıl devam ettiği, beklentilerin neler olduğu ve verilen eğitimin yararları ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Dr. İhsan Bodakçi, İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu tür projelere büyük önem verdiklerini ve kursiyerlere evde bakıma muhtaç ve ellerini dahi kullanamayan yatalak hastaların şefkat elleri olacaklarını belirterek, kursiyerlere aldıkları eğitimin önemini vurguladı.

Bodakçi ayrıca, toplumun yararına ve genç kursiyerlerin ileriki yaşlarına katkı sağlayacak etkinliklere ağırlık verileceği mesajını verdi.(İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir