• DOLAR 32.519
  • EURO 34.641
  • ALTIN 2489.941
  • ...
Mersin`de 5 metrelik kulenin içine düşen genç ölümden döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yenişehir`de bulunan ve temsili minyatür olan Kız Kalesi`ndeki kulenin üzerine çıkan genç, dengesini kaybederek 5 metrelik kulenin içine düştü. Ağır yaralanan genç, kule duvarının yıkılmasıyla kurtartıldı.

Alınan bilgilere göre, Yenişehir Adnan Menderes Bulvarı Kültür Parkı içerisinde bulunan, minyatür olarak dizayn edilen Kız Kalesi Amfi Alanı`nda arkadaşları ile gezen L. R. T. (22) isimli genç kule kısmına çıktı. L. R. T. (22) bir anda dengesini kaybederek beş metre yükseklikten, beton ve hafriyat kalıntılarının bulunduğu noktaya düştü.

Düştüğü yerden kalkamayan L. R. T`nin arkadaşları, yetkililere haber vermeleriyle olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, genci kurtarmak için çalışmalara başladı.

İlk önce L. R. T`yi  bulunduğu alandan vinç yardımı ile kurtarmaya çalışan ekipler, gencin durumunun ağır olması, kırık ve iç kanama şüphesiyle kule duvarını kırarak genci bulunduğu yerden çıkardı.

Açılan alandan içeriye giren sağlık ve itfaiye ekipleri yaralı olan genci sedye ile çıkardı. Vücudunun bazı bölgelerinde kırık olduğu tespit edilen L. R. T, tedavisi yapılmak üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir