• DOLAR 32.59
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2522.262
  • ...
Siirt'te 2016 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Tutulmaz’ın başkanlığında Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantıda kente yürütülen yatırımlar ele alınarak, 2015-2016 yılı yatırımları ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldı.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısının açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt’e tahsis edilen ödeneklerin hızlı, etkin ve rasyonel bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade ederek, amaçlarının 2016 yılının çok daha verimli geçmesini sağlamak olduğunu söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarına yatırımcı bölge müdürlerinin bizzat katılmaları gerektiğini belirten Vali Tutulmaz, “2015 yılı yatırımları, gerek bölgemizde yaşanan terör olayları, gerekse kamu kurumlarının çalışmalarında yaşanan aksamalar ve kurumlar arasında yaşanan koordinasyon eksikliği nedeniyle çok verim alabildiğimiz bir yıl olmamıştır. 2015 ve 2016 yılı başı itibariyle İlimizde yapılan yatırımlar şöyle gerçekleşmiştir. 157 proje tamamlanmış, 111 proje devam etmekte, 28 proje İhale aşamasında ve 46 projeye de çeşitli nedenlerden dolayı başlanamamıştır.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir