• DOLAR 32.513
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2499.985
  • ...
Batman İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2016 yılı 1. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, Batman Valisi Azmi Çelik başkanlığında toplandı.

Çalışma ve İş İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Batman Valisi Azmi Çelik’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, kamu kurumlarının yöneticileri,  işadamları, meslek odaları,  sendikalar ve STK temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılışı kurul başkanı Vali Azmi Çelik’in konuşmasıyla başladı. İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz’in kurula yaptığı sunumla devam etti.

Konuşmasında, İl istihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun iller için çok önemli olduğuna değinen Vali Çelik, kurulun Batman mesleki eğitim kapasitesinin geliştirilmesinde ve mesleki eğitim tercihlerinin belirlenmesi konusunda önemli bir işleve sahip olduğunu belirtti.

Batman Valisi Azmi Çelik’in konuşmasının ardından toplantı, İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz’in, 2015 yılında müdürlük tarafından yürütülen faaliyetleri ve 2016 yılında yürütecekleri projelere ilişkin kurula yaptığı sunumla devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan kurul üyeleri Batman’da işsizlikle mücadele ve istihdamın desteklenmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Toplantının sonunda Vali Çelik, kurul üyelerine yürüttükleri çalışmalar ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir