• DOLAR 32.475
  • EURO 34.867
  • ALTIN 2479.044
  • ...
Kız öğrenci yurdu için evlilik yüzüklerini bağışladılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`ta yapımına yeni başlanılan Diyanet Vakfı Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu`na yardım kampanyası çerçevesinde yurdun önemine dikkat çekmek için evli bir çift, evlilik yüzüklerini bağışlayarak örnek bir davranış sergilediler.

Tarsus`ta Bilal Şahin isimli bir kişi, kayın validesi ile ve kayınpederinin bağışladığı evlilik yüzüklerini Diyanet Kız Öğrenci Yurduna bağışlanması için Tarsus Müftüsü Hayri Erenay`a teslim etti.

Böyle bir hayra vesile olduğu için mutlu olduğunu belirten Bilal Şahin, “Bu hayır kervanında ailem ve şahsım adına benim de bir payım olsun diyerek bir girişimde bulundum. Yakın çevrem ve ailemle irtibata geçtim. Kayınvalidem ve kayınbabam kendileri için manevi değeri çok yüksek olan evlilik yüzüklerini bağışladıklarını ifade ettiklerinde duygu dolu bir sevinç yaşadım. Bende onların bu değerli bağışlarına vesile olmanın huzuru içerisinde emaneti teslim etmeye Müftülüğe geldim.” dedi.

Bu anlamlı bağış karşısında oldukça duygulandığını belirten Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, “Böylesi duyarlı vatandaşlarımız sayesinde hizmet şevkimiz artıyor ve amacımıza ulaşacağımıza dair inancımız güçleniyor.” diyerek, yardım sahiplerine teşekkür etti. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir