• DOLAR 32.452
  • EURO 34.466
  • ALTIN 2488.487
  • ...
Sağlıkçılara moral ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin`e gelen Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ümit Murat Parpucu, merkez ve ilçelerdeki hastaneleri gezdi.

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Mehmet Sait Demirhan ile birlikte Mardin Devlet Hastanesi, Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Nusaybin Devlet Hastanesi`ni ziyaret eden Parpucu, hastane çalışanlarıyla görüştü.

Hastanelerde çalışan personelin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkan Yardımcısı Ümit Murat Parpucu, her türkü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Mardin`de son zamanlarda yaşanan olumsuzluklara rağmen sağlık hizmetinin kesintisiz olarak verildiğini aktaran Parpucu, sağlık personelinin vefakâr çalışmalarından dolayı Mardin`de çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaret edilen hastanelerin yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Mehmet Sait Demirhan, Mardin`de sağlık sorunları hakkında Parpucu`ya bilgi verdi.

(M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir