• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü,  28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır. Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü standında, 207 metre karelik iki katlı alanda il ve ilçelerinin tarihini de yansıtacak.

Fuar; Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yollarının kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB'in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneğinin (TYD)  ortaklığında yapılacak.

Batman Valiliği ile Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü`nün ortak hazırlığını yaptığı EMITT fuarı öncesinde Vali Yardımcısı Şevket Ertuğ Aksoy Başkanlığında Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Otel yetkilileri, Seyahat Acente yetkilileri, turizm sektör temsilcileri ve Turizm Tanıtma Derneği yöneticileriyle birlikte bir toplantı gerçekleştirildi.

İki katlı Batman standında, selfie box çekimi ve yöresel kıyafetlerle sikke basımı gerçekleştirilecek. Batman standında tanıtıcı yayın ve promosyon tanıtım ürünleri de dağıtılacak.

İki katlı 207 metre karelik 12 nolu Batman standına İstanbul`daki Batmanlıları da davet eden Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, “Fuar turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlıyor. ITE Turkey tarafından organize edilen dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olan EMITT Turizm Fuarı, bu yıl 20'nci yılını kutluyor. 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek fuara herkesi bekliyoruz.” dedi. (İLKHA)