• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Ayhan Çarkın Kazı Yapılacağı Bölgeyi Gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sabah saatlerinde Silivri Emniyet Müdürlüğü`nden polis konvoyu eşliğinde yola çıkarılan Çarkın, ekipleri Tekirdağ`ın Çerkezköy ilçesine getirdi. Burada emniyet güçlerini Büyükçavuşlu Beldesi`ne yönlendiren Çarkın, 3 farklı nokta gösterdi. Çarkın`ın işaret ettiği 3. noktada polis köpekleri arama yaptı. Ardından emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazı yapılmasına karar verilmesi sonrasında alana bir traktör getirildi. Büyükçavuşlu yolu kenarında geniş alanda Traktör yardımıyla kazı çalışması başladı.

Çarkın`ın işaret ettiği bölgede polis köpekleri arama yapıyor

Faili meçhul cinayetler soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski Özel Harekatçı Ayhan Çarkın`ın işaret ettiği bölgelerde polis köpekleri eşliğinde arama yapılıyor.

Bazı faili meçhul cinayetler kapsamında tutuklu bulunan Ayhan Çarkın`ın sabah saatlerinde getirildiği İstanbul`da yer gösterme işlemleri devam ediyor. Geniş güvenlik önlemleri altında getirildiği, Tekirdağ`ın Çerkezköy İlçesi Büyükçavuşlu Beldesi`ndeki bir boş arazide iki ayrı bölgeyi işaret eden Çarkın`ın verdiği bilgiler doğrultusunda inceleme yapıldı.Yaklaşık 1,5 saat süren ve bazı bölümlerinde dedektörlerin de kullanıldığı incelemenin ardından ekipler bu kez Beyciler Köyü yakınlarına geldi. Yol kenarında duran polis ve jandarma ekipleri, Çarkın`ın işaret ettiği bölgede incelemelerini sürdürüyor. Çalışmaya özel eğitimli polis köpekleri de destek veriyor.

"TARIK ÜMİT`İN AMCASI ÇARKIN İLE YAN YANA"

Bu arada, faili meçhul cinayete kurban gittiği öne sürülen MİT`çi Tarık Ümit`in amcası Cemalettin Ümit`de çalışmalara yakından eşlik etti. Cemalettin Ümit, Çarkın`ın ifadelerini yakından takip etti. Faili meçhul cinayete kurban gittiği iddia edilen Tarık Ümit`in amcası ile, infazları gerçekleştiren ekipte yer aldığı iddia edilen Ayhan Çarkın`ın bir çok sefer birbirlerine çok yaklaştıkları görüldü.

Cemalettin Ümit, basın mensuplarının sorularını ise cevapsız bıraktı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir