• DOLAR 32.519
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.504
  • ...
Ankara`da okullar yarın da tatil
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara Valiliğince yapılan açıklamada il genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle muhtemel olumsuzları en aza indirmek amacıyla okullara yarın için bir gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, “İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 22.01.2016 Cuma günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler)1 (bir) gün daha tatil edilmiştir.” denildi.

 Açıklamanın devamında Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve  süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile  engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanların da aynı tarihte idari izinli sayılacakları ifade edildi.

Eğitim ve öğretim döneminin son günü okulların tatil edilmesinden dolayı öğrencilerin, karnelerini hafta içerisinde okullarından ya da e-okul üzerinden görüp çıktı alabilecekleri belirtildi.

İlde okullar bugün de tatil edilmişti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir