• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Kahta'nın sorunları Ankara'ya taşındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel ile birlikte yaptıkları 3 günlük Ankara temasları sıradında ilçenin sorunlarını dile getirerek  çözümüne yönelik istişarelerde bulundular.    

Düzenlenen basın toplantısında Ankara temasları ile ilgili bilgi veren Ak Parti AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel , Kahta'nın sorunlarının bir dosya halinde hazırlanıp Adıyaman milletvekillerine, Bakanlıklar, YÖK ve  Genel Müdürlükler ile paşlaştıklarını belirterek, ilçenin kangrenleşmiş sorunlarının artık çözüme kavuşacağını ifade etti.  

Akel,"Kahta Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız ile beraber, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekillerimiz Adnan Boynukara, Salih Fırat ve İbrahim Halil Fırat ile görüşerek ilçemizin sorunlarının çözümüne yönelik istişarelerde bulunduk.'' dedi

Kahta Organize Sanayi Bölgesi için bir idari hizmet binası ile Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Sitesi'nin birlikte kullanacağı bir arıtma tesisi talebinde bulunduklarını belirten Akel, ''Ankara’dan edindiğimiz izlenimlerden biri de Adıyaman'ın 6. Bölgeye alınmasıdır. İnşallah çok büyük bir aksilik olmazsa Adıyaman 6. Bölgeye alınacak. Bu konuda Milletvekillerimiz çok çaba sarfediyorlar.'' diye konuştu.  ( Ömer Faruk Aydın-İLKHA )



Bu haberler de ilginizi çekebilir