• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
Batman`da `Armağanınız kitap olsun` kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da ‘Armağanınız kitap olsun` kampanyası başlattıklarını söyleyen Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otelcilik Birliği Kurucu Başkanı Hüseyin Aslan, köy okulları için kitap kampanyası başlattıklarını belirtti.

Amaçlarının, kırsal kesimlerdeki çocuklara kitap ulaştırmak ve onları okumaya alıştırmak olduğunu belirten Aslan, kitap bağışı yapmak isteyenlerin kendilerine ulaşılmasını istedi.

“Armağanınız kitap olsun” sloganı ile başlatılan kampanyaya herkesten destek beklediklerini söyleyen Aslan, “Kampanyanın amacı Batman ilimizin farklı ilçelerinde ve köylerinde kitaba ihtiyacı olan okullar için kitap toplayarak zengin bir kütüphaneye sahip olmalarını sağlamaktır. Sizin de artık “Armağanınız kitap olsun” sloganı her kitap hedefe giden bir adımdır. Onlara masallarını, hayallerini verelim, kahramanları da siz olun istedik. Kampanyanın amacı Batman ilimizin farklı ilçelerinde ve köylerinde kitaba ihtiyacı olan okullar için kitap toplayarak zengin bir kütüphaneye sahip olmalarını sağlamaktır. Sizin de artık “Armağanınız kitap olsun” sloganı ile başlatılan kampanyaya herkesten destek bekliyoruz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir