• DOLAR 32.333
  • EURO 35.167
  • ALTIN 2313.164
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep HÜDA PAR`dan AGD`ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve il yönetiminden oluşan heyet, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesini ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini, AGD Gaziantep Şube Başkanı Özcan Fidan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Gaziantep başta olmak üzere bölgedeki gelişmelerin konuşulduğu ziyarette, Müslümanların vahdetinin ümmet coğrafyası için önemine vurgu yapıldı. 

Ziyaret sırasında konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Nakşi Erat, STK`ları toplum içerisindeki rollerini önemsediklerini belirterek, bu anlamda Gaziantep`teki STK`ları her fırsatta ziyaret ettiklerini ve kentteki STK`ların çalışmalarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Geçen hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, Zeugma Mozaik Müzesi`nde 8`inci Büyükelçiler Konferansı kapsamında düzenlenen “Kutnu Kumaşı” isimli defileye tepki gösteren Erat, yarı çıplak kadınların sundukları defileyi AK Partili bakan ve milletvekillerinin de izlemesini yadırgadıklarını söyledi.

HÜDA PAR`ın İslam`ı referans alan bir parti olduğunu ve bu bakış açısıyla yollarına devam ettiklerini ifade eden Erat, İslam`ın emrettiği şekilde kardeşlik ve adaletin gereğini yerine getirmek için yoğun bir gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette AGD Gaziantep Şube Başkanı Fidan, HÜDA PAR`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir