• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Mardin OSB'den Suriye Okulu'na yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleriyle birlikte Mardin’e yerleşen ve burada eğitimlerine devam eden Suriyeli çocukların bulunduğu okulun temizlik malzemesi ihtiyacı Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nasır Duyan tarafından karşılandı.

Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ile birlikte okula gelen Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nasır Duyan, temizlik malzemesini teslim ettikten sonra Suriyeli kadınlar için açılan tekstil atölyesini gezdi. 25 kadının çalıştığı atölye hakkında bilgi alan Duyan, eğitimlerini bitiren kursiyerlerin Mardin OSB’de işe alınabileceğini söyledi.

Mardin’deki okulları gezerek temizlik başta olmak üzere ellerinden geldiği kadar ihtiyaçlarını karşıladıklarını kaydeden Duyan, Mardin OSB’deki sanayicilerin yardımlar konusunda duyarlı olduğunu söyledi.

Okulda eğitim gören Suriyeli öğrencilerle bir süre sohbet eden Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nasır Duyan, daha sonra buradan ayrıldılar. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir