• DOLAR 32.34
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.248
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 21 Aralık 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Olay Gazetesi: Bingöl`de Trafolar Bakıma Alınacak
AKSA Fırat Elektrik ve Dağıtım Anonim Şirketi (AKSA FEDAŞ) Bingöl Müessese İl Müdürlüğü, Bingöl merkez`de bulunan 3 trafoyu bakıma alacak. Bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.


Bingölün Sesi Gazetesi: Bingöl Depreme Hazırlanıyor
Birinci derecede deprem bölgesinde yer alan ve 1971, 2003 ve 2005 yıllarında büyük depremler yaşayan Bingöl, heran deprem riski altında yaşarken, yetkililer, olası bir depremde alınması gereken tedbirleri masaya yatırdı.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Elektrik Faturasında EPDK Oyunu!
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu elektrik faturalarında yeni bir düzenlemeye hazırlanıyor. Yeni düzenleme faturadaki ayrıntıları 3 başlıkta toplayıp, saklayacak... Kesintiler yine yapılacak ama faturada belirtilmeyecek!

Özelleştirmeyle birlikte elektrik faturalarının kabarık geldiği ve bunun birçok katkı payının yanı sıra kayıp kaçak ve sayaç okuma bedeli başlıklarından kaynaklandığı yönündeki yoğun şikâyetlerin ardından yeni düzenleme yoluna giden EPDK, bazı katkı paylarının alınmasını ancak faturada belirtilmemesini öngörüyor. Buna göre; EPDK`nın elektrik faturalarında yapacağı yeni düzenlemeye göre TRT payı ve kayıp-kaçak oranı faturalarda artık gösterilmeyecek.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: İçme Suyu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Şehrin İçme suyu Şebekesi ve İsale Hattı" ihalesinin Perşembe (yarın) günü yapılacağını açıkladı.

Ali Yıldırım - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir